Tulpen voor Bonkhörn

Aanstaande maandag, 30 september vanaf 18.00 uur, komt de leiding van Bonkhörn na een fantastische speelweek nog een keer in actie! We zijn als commissie supertrots op al die vrijwilligers die zich een week lang inzetten voor meer dan 200 kinderen uit Loppersum en omgeving en nu alweer voor ons klaarstaan om huis aan huis de enige echte ‘ Ik hou van Bonkhörn’ tulpenbollen te verkopen.

U koopt ze toch ook? Om onze vrijwilligers niet teleur te stellen, maar vooral ook om ervoor te zorgen dat we het inschrijfgeld voor alle deelnemende kinderen óók volgend jaar weer laag te houden.

De enige echte ‘Ik hou van Bonkhörn’-tulpenbollen zijn een unieke mix van 15 tulpenbollen in 5 kleuren tulpen afkomstig van de Lopster Kleitulp.

De bollen kunnen in de tuin of in een pot geplant kunnen worden. Het resultaat is even kleurig als Bonkhörn! Hoe leuk is het om volgend voorjaar, wanneer de tulpen bloeien, vast aan de speelweek te denken. Adrianus Bonk heeft al een kruiwagen vol besteld!

Een zakje met 15 bollen kost € 4,- euro, 2 zakjes bollen kosten € 7,50. Leuk voor u zelf, maar ook leuk om weg te geven. Betalen kan contant, of via de QR code die onze vrijwilligers bij zich hebben.