banner_E1_a.jpg  

banner_D2_b.jpg

 

 

Ook u kunt voordeel halen uit LopsterNijs, want op LopsterNijs kan ook uw nieuws en informatie staan. Uw klanten krijgen vaker uw naam te zien of meer mensen komen te weten over het evenement dat u organiseert. We willen graag ook uw nieuws melden. Geen sensatienieuws maar opbouwend nieuws over evenementen, bedrijven, mensen, gemeente en onze prachtige omgeving.

Maar dan moeten we wel weten dat u nieuws heeft!

Heeft u iets te melden? Stuur het op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Wij plaatsen graag uw nieuws. Liefst met foto. Klik hier voor het formulier
• Wij plaatsen graag uw evenement(en). Stuur ons zo vroeg mogelijk de data, globale tijdstippen en locatie(s) en vul het later aan met concrete informatie en eventueel met foto’s. Klik hier voor het formulier
• Wij plaatsen graag uw foto’s. Stuur ons foto’s van onze omgeving, gebeurtenissen of evenementen.
• Wij plaatsen graag verslagen van evenementen.
• Wij plaatsen graag een affiche van uw bedrijfsactiviteiten, uw evenementen of uw campagne op onze site in de carrousel.

U mag gerust een link van ons plaatsen op uw website. Voor informatieschermen hebben we een rss feed. Ook het afdrukken van ons logo op uw flyers wordt erg gewaardeerd. Als bijlage bij dit bericht kunt u de logo's vinden. 

Mocht u als (profit-)bedrijf op LopsterNijs commercieel nieuws willen plaatsen, dan kan dit kosteloos. De voorwaarden zijn wel dat uw bedrijf lid is van de Bedrijven Vereniging Loppersum (BVL) dan wel gevestigd is volgens de KvK in de plaats Loppersum of - bij uitzondering – aangrenzend dorp.

Leden van de BVL hebben voorrang boven niet-leden en de redactie heeft het recht om plaatsing te weigeren.

Tips:

Graag ontvangen wij nieuws via de mail en algemeen geschreven. Beginnend met de kern (Wie, Wat, Waar en Hoe) in korte krachtige zinnen. De vervolg alinea's geven verdieping op de informatie, waarbij de 2e alinea de meest relevantie informatie geeft. Naast de tekst ontvangen we graag het logo van de organisatie en een foto. Het logo verkleinen we zelf naar minder dan 200px breed en de foto naar minder dan 600px breed. (SVP in de hoogst beschikbare resolutie aanleveren!)

De tekst ontvangen we graag zonder enige opmaak, in Word formaat. (Dus niet in PDF of met plaatjes er tussen)

Klik hier voor het formulier

Graag ontvangen we informatie over evenementen zoals we ook nieuws aangeleverd krijgen. Daarbij ontvangen we graag exacte informatie over: Datum, Tijdstip, Locatie, Contactgevens van de organisatie en indien relevant hoe men aan kaarten kan komen en wat de kosten zijn per kaart.

Aanvullend ontvangen we graag een afbeelding die we zelf kunnen verkleinen naar 600 px breeden 844 px hoog, waarbij de relevante informatie leesbaar blijft.

Klik hier voor het formulier

Iedereen is welkom om tekst aan te leveren van iets wat past binnen het doel van LopsterNijs. Dit hoeft geen perfecte tekst te zijn. Bij het aanleveren van tekst kunt u aangeven of het wenselijk is om de tekst nog te redigeren (leesbaarder te maken en fouten er uit te halen). Dit doen we graag. Uw naam kan er desgewenst bij gezet worden.

AANLEVEREN VAN FOTO'S

We plaatsen heel graag foto's bij onze artikelen. We plaatsen alleen foto's waarbij we geen gedoe verwachten. Foto's ontvangen we graag zo origineel mogelijk in de hoogst beschikbare resolutie. Omdat mail niet echt goed geschikt is voor het doorsturen van meerdere foto's ontvangen we deze graag via wetransfer of via soortgelijke sites.

Ons Emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bijlagen:
Bewaar het bestand Lopsternijs.aiLopsternijs.ai[Logo, ai_forrmaat_compleet]???118 kB
Bewaar het bestand Lopsternijs.gifLopsternijs_lr.gif[Logo, transparant lage resolutie]???27 kB
Bewaar het bestand Lopsternijs_hr.jpgLopsternijs_hr.jpg[Logo, hoge resolutie met slogan]???1835 kB
Bewaar het bestand Lopsternijs_slogan_hr.gifLopsternijs_slogan_hr.gif[Logo, transparant hoge resolutie met slogan]???428 kB
Bewaar het bestand Lopsternijs_slogan_lr.gifLopsternijs_slogan_lr.gif[Logo, transparant lage resolutie met slogan]???11 kB

From Address: To:

Op vrijdag 25 november is er een huiskamerconcert van singer-songwriter Tolls in het Leermens Instituut. Tolls (Daan van Beijeren) brengt zijn publiek tot zwijgen en dat is niet vreemd. Volgens 3voor12 is Tolls een interessante verassing die de aandacht van zijn publiek met een glimlach weet te pakken.

Geboren op een woonboot in Amsterdam heeft Van Beijeren de golving van het water meegekregen. Na in 2015 in de Kleine Prijs van Fryslan gespeeld te hebben, dook Tolls van zijn woonboot de studio in met zijn baken in de golven, Nigel Passage. Dit resulteerde tot de release van de goed ontvangen EP Stolen Piece in 2015. Tolls beiert en luidt met zijn deinende golven als luistermuziek met folk, indie en pop invloeden.

Joomla templates by a4joomla