Wie gun jij de Waarderingsprijs?

Ken jij een of meer inwoners, een organisatie of een ondernemer die zich het afgelopen jaar op een positieve manier hebben ingezet voor onze gemeente? Pak je kans en nomineer die inwoner(s), organisatie of ondernemer voor de waarderingsprijs!

Wat is de waarderingsprijs?

De waarderingsprijs is een blijk van waardering die aan inwoners, organisaties en ondernemers wordt uitgereikt. Zij hebben zich het afgelopen jaar maatschappelijk verdienstelijk gemaakt voor onze gemeente. De uitreiking is elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Eemsdelta. De prijs bestaat uit een trofee en een oorkonde. Als inwoner van de gemeente Eemsdelta kun je een of meer inwoners, een organisatie of een ondernemer voordragen voor de prijs. Een adviescommissie adviseert aan de burgemeester en wethouders wie de waarderingsprijs krijgt toegekend. Deze adviescommissie bestaat uit mensen met verschillende maatschappelijke achtergronden.

Hoe kan ik iemand voordragen? 

Op de website van de gemeente Eemsdelta vind je de spelregels voor het nomineren. Ook vind je daar een formulier waarmee je iemand kunt voordragen. Vul je het formulier liever op papier in? Dat kan natuurlijk ook. Het nominatieformulier kun je afhalen bij de balies van de gemeentehuizen in Appingedam, Delfzijl en Loppersum. Of bel naar 14 0596. Dan wordt het nominatieformulier naar je toegestuurd.